Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen sekä kävijäliikenteen tilastoimiseen. Voit hyväksyä tai kieltää evästeiden käytön.

Blogi & uutiset / IPR-tuet

tavaramerkit-Ukraina

Pro bono -tavaramerkkihakemuksia tukemaan ukrainalaisia pk-yrityksiä euroopan markkinoilla

Kaulo & Partners on päättänyt tarjota veloituksetta asiantuntemustaan brändioikeuksien suojauksessa ukrainalaisille pk-yrityksille, jotka hakevat kasvua Euroopan markkinoilta ja hyödyntävät tarjolla olevaa EU-rahoitusta EU-tavaramerkkien, -mallien ja patenttien virastokuluihin.

Lue lisää
EU-tuki-tavaramerkki-ja-mallihakemukset

Pk-yritys! hyödynnä EUIPO:n arvosetelit brändisi suojauksessa

Euroopan unionin teollisoikeuksien viraston EUIPO:n hallinnoima pk-yritysrahasto, SME Fund, ottaa jälleen vastaan arvosetelihakemuksia 23.1.2023 alkaen. Arvosetelillä voi saada avustusta tavaramerkki- ja mallihakemusten virastokuluihin sekä IP Scan -asiantuntijapalveluun alkutaipaleella olevan yrityksen IPR-potentiaalin kartoittamiseksi. Yritys voi hakea ja saada arvosetelin, vaikka olisi saanut sen jo vuonna 2022 tai 2021.

Lue lisää
Innovaatioseteli-brändinsuojaus

Innovaatiosetelillä pääset alkuun brändisi suojauksessa – 16.1.2023 alkaen sen arvo nousee 6 000 euroon

Business Finlandin myöntämän Innovaatiosetelin haku avautuu jälleen 16.1.2023. Samalla sen arvo nousee aiemmasta 5 000 eurosta 6 000 euroon. Mikäli brändinsuojaus on ajankohtaista yrityksessäsi ja haluat saada tarjolla olevista julkisista rahoituksista parhaan hyödyn irti, brändinsuojaus on hyvä aloittaa juuri Innovaatiosetelillä.

Lue lisää
ELY-kehittämisavustus-brändioikeudet

Vientiin tähtäävä pk-yritys: Hyödynnä ELY-keskuksen kehittämisavustus – brändioikeuksia unohtamatta

Tunnetko alueellisten ELY-keskusten myöntämän kehittämisavustuksen? Sen avulla pk-yritys voi luoda edellytyksiä uuteen liiketoimintaan ja kansainväliseen kasvuun. Kehittämisavustuksella voi kattaa myös brändioikeuksien suojaukseen liittyviä asiantuntijapalveluita. Haku avautui 14.3.2022.

Lue lisää
Jani-Kaulo-IP-Scan-asiantuntija

Startup-yritys: Hyödynnä IP Scan -rahoitus ja kartoita IPR-potentiaalisi asiantuntijan avulla

Onko yrityksesi kasvun alkutaipaleella ja tarvitset neuvoja aineettoman omaisuutesi suojauksessa? Euroopan unionin teollisoikeusviraston koordinoima IP Scan -rahoitus on hyvä väline kartoittaa yrityksesi IPR-omaisuus ja sen mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämisessä ja arvon kasvattamisessa asiantuntijan avulla.

Lue lisää