Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen sekä kävijäliikenteen tilastoimiseen. Voit hyväksyä tai kieltää evästeiden käytön.

Blogi & uutiset / Bränditarinat

Brändioikeudet-Kide-Science

Lasten tiedekasvattaja Kide Science valloitti leikillisellä brändillään Amerikan

Kide Sciencen perustivat yhdessä tutkija, opettaja ja bisnesosaaja. Ainutlaatuinen tiimi synnytti ainutlaatuisen brändin, joka on kyennyt myös uudistumaan. Lasten leikillinen tiedekasvatuskonsepti ja online-alusta keulakuvanaan Hoseli-robotti valloittavat nyt Amerikkaa osavaltio kerrallaan. Vahva brändi, brändioikeudet ja hyvät sopimukset mahdollistivat kansainvälisen kasvun.

Lue lisää
teknologiayritys-brändioikeudet-tavaramerkit

Teknologiayhtiö Beneq kasvattaa brändiarvoaan

”Vahvalla brändillä ja kannattavuudella on korrelaatio”, sanoo Beneqin toimitusjohtaja Tommi Vainio. Viime vuodet liikevaihtoaan kymmenien prosenttien vuosivauhdilla kasvattanut teknologiayhtiö on nostanut brändioikeudet keskiöön patenttien rinnalle turvaamaan kannattavaa kasvua ja vahvistamaan BENEQ®-brändin arvoa.

Lue lisää
brändioikeudet-brändioikeusstrategia-Lilja-the-Label®

Brändioikeuksista kasvua ja arvoa – Lilja the Label tähyää vastuullisten uimapukujen ykköseksi

Miten erottautua uimapukumarkkinoilla? Helsingin Punavuoresta kansainvälisille markkinoille kasvupyrähdyksen tehnyt Liljalla Oy näyttää Lilja the Label® -brändillään, että muotialalla kasvua voi löytää myös hitaista sykleistä sekä vastuullisesta tuotannosta lähellä omia ydinmarkkinoita.

Lue lisää