Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen sekä kävijäliikenteen tilastoimiseen. Voit hyväksyä tai kieltää evästeiden käytön.

Blogi & uutiset

Maria-Puronvarsi-brändioikeudet-tavaramerkit

Case BIG MAC muistuttaa tavaramerkin käyttönäytön tärkeydestä osana brändioikeusstrategiaa

Mitä brändinhaltijat voivat oppia yhdysvaltalaisen pikaruokaketju McDonald’sin ja irlantilaisen Supermac’sin välisestä tavaramerkkiriidasta? Myös laajasti tunnettu ikoninen tavaramerkki voi menettää palan suojastaan, ellei brändinhaltija pysty toimittamaan riittävän laadukasta näyttöä sen todellisesta käytöstä kaikille rekisteröinnin kattamille tuotteille ja palveluille.

Lue lisää
Brändioikeusasiantuntijat-Anne-Nyström-Jani-Kaulo-Maria-Puronvarsi

Trademark Star -tunnustus kaikille Kaulo & Partnersin lakimiehille

Brändioikeusasiantuntijamme ja lakimiehemme Anne Nyström, Jani Kaulo ja Maria Puronvarsi saivat henkilökohtaiset TRADEMARK STAR -tunnustukset tavaramerkkialan asiantuntijuudestaan MIP IP Stars 2024 -arvioinnissa. Yritystasolla Kaulo & Partners vakiinnutti paikkansa yhtenä alan johtavista ja suositelluista tavaramerkkilakitoimistoista perinteisten isojen toimistojen rinnalla.

Lue lisää
Lakimies-Anne-Nyström

Vuoden tavaramerkkiasiamieheksi valittu lakimies Anne Nyström siirtyy Kaulo & Partnersille

Kaulo & Partnersin kansainvälistä tunnustusta saaneiden tavaramerkkilakimiesten joukko kasvaa, kun tavaramerkkialan ”Practitioner of the Year 2024” -tunnustuksen vastikään saanut lakimies Anne Nyström liittyy asiantuntijatiimiimme.

Lue lisää
Brändioikeudet-Kide-Science

Lasten tiedekasvattaja Kide Science valloitti leikillisellä brändillään Amerikan

Kide Sciencen perustivat yhdessä tutkija, opettaja ja bisnesosaaja. Ainutlaatuinen tiimi synnytti ainutlaatuisen brändin, joka on kyennyt myös uudistumaan. Lasten leikillinen tiedekasvatuskonsepti ja online-alusta keulakuvanaan Hoseli-robotti valloittavat nyt Amerikkaa osavaltio kerrallaan. Vahva brändi, brändioikeudet ja hyvät sopimukset mahdollistivat kansainvälisen kasvun.

Lue lisää
Tavaramerkkiloukkaukset-sosiaalinen-media

Tavaramerkin käyttö ja hallinta sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisessa mediassa tavaramerkki voi altistua loukkauksille, jotka heikentävät sen erottamiskykyä ja brändin mainetta, kirjoittaa blogissaan lakiharjoittelijamme Ida Kemppainen. Hän nostaa esiin kolme esimerkkiä tavaramerkkien luvattomasta käytöstä: hashtagit, käyttäjätunnukset ja toisen tavaramerkkiin sekoitettavissa olevat sisällöt.

Lue lisää