Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen sekä kävijäliikenteen tilastoimiseen. Voit hyväksyä tai kieltää evästeiden käytön.

Blogi & uutiset / Startupit

Brändioikeudet-Kide-Science

Lasten tiedekasvattaja Kide Science valloitti leikillisellä brändillään Amerikan

Kide Sciencen perustivat yhdessä tutkija, opettaja ja bisnesosaaja. Ainutlaatuinen tiimi synnytti ainutlaatuisen brändin, joka on kyennyt myös uudistumaan. Lasten leikillinen tiedekasvatuskonsepti ja online-alusta keulakuvanaan Hoseli-robotti valloittavat nyt Amerikkaa osavaltio kerrallaan. Vahva brändi, brändioikeudet ja hyvät sopimukset mahdollistivat kansainvälisen kasvun.

Lue lisää
startup-bändioikeudet-sopimukset

Brändioikeudet ja sopimukset – muistilista startup-yrityksille

Kaulo & Partners toimii aktiivisesti startup-yhteisöissä kouluttajana brändioikeus- ja sopimusasioissa, ja tarjoaa lisäksi startup-yrityksille maksutonta neuvontaa. Keräsimme yhteen keskeiset asiat, joita jokaisen kasvunälkäisen startup-yrityksen kannattaa pohtia.

Lue lisää
ipr-omaisuuden-hyödyt

Mitä tilastot kertovat IPR-omaisuuden merkityksestä pk-yrityksille?

Euroopan teollisoikeuksien virasto EUIPO on äskettäin julkaissut tutkimuksen 2022 Intellectual Property SME Scoreboard. Sen mukaan vain 10 % eurooppalaisista pk-yrityksistä suojaa aineetonta omaisuuttaan immateriaalioikeuksilla, vaikka 93 % näistä IP-oikeuksien haltijoista tunnistaa niiden hyödyt sekä liiketoiminnalle että yrityksen maineelle.

Lue lisää
jani-kaulo-maria-puronvarsi-startup-yritykset

Kaulo & Partnersin perustajat kannustavat yrittäjyyteen

Tänään vietetään valtakunnallista Yrittäjän päivää, jota on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen. Kaulo & Partnersin perustajat Jani Kaulo ja Maria Puronvarsi summasivat omia kokemuksiaan yrittäjinä – kannustuksena uusille yrittäjille.

Lue lisää
ecta-kaulo-partners-tavaramerkit

ECTA 2022: IPR-tuki pk-yrityksille jatkuu – startupeilla parannettavaa brändioikeuksien hyödyntämisessä

Jani Kaulo osallistui Kaulo & Partnersin edustajana tavaramerkkialan eurooppalaiseen päätapahtumaan ECTA-konferenssiin Kööpenhaminassa 16.-18.6.2022. Kaulo & Partners on aktiivisesti mukana edistämässä tavaramerkkialan lainsäädäntöä, alan käytäntöjä ja kansainvälistä yhteistyötä ECTAn hallintoneuvostossa sekä kansainvälisen kaupan komiteassa.

Lue lisää