Anne Suutala vastaa Kaulo & Partnersin päivittäisen liiketoiminnan, hallinnon ja asiakaspalvelun sujuvuudesta. Hallinnollisten tehtävien lisäksi hän vastaa markkinoinnin ja viestinnän tehtäväalueista.

Kaulo & Partnersin ketterässä tiimissä hän työskentelee tarpeiden mukaan myös paralegal-roolissa tavaramerkkispesialistien ja lakimiesten tukena asiakastoimeksiannoissa.

Anne tuntee tavaramerkki- ja IPR-alan sisällöllisesti erittäin hyvin, sillä ennen siirtymistään Kaulo & Partnersille syksyllä 2021 hän työskenteli kuusitoista vuotta markkinoinnin ja viestinnän parissa yhdessä Suomen johtavista IPR-alan asiantuntijayrityksistä. Hän on toiminut tiiviissä yhteistyössä tavaramerkki-, laki- ja patenttiasiantuntijoiden kanssa suunnitellen ja järjestäen asiakasseminaareja, tuottaen sisältöjä ja jakaen IPR-tietoa asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille. Vuosien aikana hän on päässyt tutustumaan laajasti kaiken kokoisten ja eri toimialoilla toimivien yritysten IPR-haasteisiin ja onnistumisiin brändien arvon kasvattamisessa asiakashaastattelujen ja asiakastarinoiden kirjoittamisen kautta.

Koulutukseltaan Anne on Vaasan yliopistosta kääntäjän koulutusohjelmasta lain ja hallinnon erikoistumisalalta valmistunut filosofian maisteri. Opintojensa jälkeen ja ennen IPR-alalle siirtymistään vuonna 2005 hän työskenteli yli kymmenen vuoden ajan kansainvälisessä monialakonsernissa ABB:ssä, ensin vientimyynnin tehtävissä ja myöhemmin konserniviestinnässä sekä lähes kymmenen vuoden ajan Bombardier-yhtymän raideliikenneliiketoiminnassa markkinoinnin, viestinnän, hallinnon ja raideliikenneprojektien parissa.


Lue lisää

Anne Suutala: Miten päädyin IPR-alalle ja mitä olen oppinut