Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen sekä kävijäliikenteen tilastoimiseen. Voit hyväksyä tai kieltää evästeiden käytön.

Asiakkaat

Asiakkaamme ovat yrityksiä, joille brändioikeudet ovat strategista omaisuutta ja jotka panostavat niiden arvon kasvattamiseen.

Osaamiseemme brändioikeuksien strategisessa hoidossa luottavat muun muassa seuraavat brändit:

Case Kide Science: Sopimuskonsultointi merkittävässä yhteistyösopimuksessa Dreamworks Animationin kanssa

Autoimme asiakastamme, lasten tiedekasvatukseen erikoistunutta startup-yritystä Kide Science Oy:tä laatimaan markkinointiyhteistyösopimuksen yhdysvaltalaisen elokuva- ja tietokoneanimaatiostudion DreamWorks Animationin kanssa koskien Gabby’s Dollhouse -televisiosarjaa Netflixille. Monikymmensivuisessa sopimuksessa otettiin huomioon Kide Sciencen kaikki brändioikeudet ja sovittiin tarkasti molempien osapuolten IP-oikeuksista, velvollisuuksista ja yhteistyön kohdemarkkinoista.  

”Kun startup-yrityksen toimitusjohtajalla on koko ajan sen sata asiaa mitä pitää miettiä, on ollut helpottavaa, kun on voinut luottaa siihen, että kumppani huolehtii IPR-puolen asioista. Olemme saaneet Kaulo & Partnersilta juridista apua myös sopimusten läpikäyntiin ja kommentointiin tarvittaessa hyvinkin nopealla aikataululla, kun olemme neuvotelleet yhteistyöstä uusien kumppaneiden kanssa.”
Toimitusjohtaja Sari Hurme-Mehtälä, Kide Science Oy

Lue bränditarina

Lasten tiedekasvattaja Kide Science valloitti leikillisellä brändillään Amerikan

Varaa maksuton konsultaatio