Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen sekä kävijäliikenteen tilastoimiseen. Voit hyväksyä tai kieltää evästeiden käytön.

Blogi & uutiset / IPR-asiantuntijat

Lakimies-Anne-Nyström

Vuoden tavaramerkkiasiamieheksi valittu lakimies Anne Nyström siirtyy Kaulo & Partnersille

Kaulo & Partnersin kansainvälistä tunnustusta saaneiden tavaramerkkilakimiesten joukko kasvaa, kun tavaramerkkialan ”Practitioner of the Year 2024” -tunnustuksen vastikään saanut lakimies Anne Nyström liittyy asiantuntijatiimiimme.

Lue lisää
Kaulo-Partners-Leitzinger

Leitzinger ja Kaulo & Partners poikkeukselliseen yhteistyöhön brändioikeuksissa ja innovaatiokonsultoinnissa

Innovaatiokonsultoinnin ja patentoinnin asiantuntija Leitzinger Oy ja brändioikeuksiin, IPR-loukkauksiin sekä sopimuksiin erikoistunut Lakiasiaintoimisto Kaulo & Partners Oy ovat solmineet sopimuksen yhteistyökumppanuudesta 1.6.2023 alkaen.

Lue lisää
ipr-brändioikeudet-uratarina

Anne Suutala: Miten päädyin IPR-alalle ja mitä olen oppinut

Kaulo & Partnersilla lakitoimiston hallinnollisia tehtäviä, markkinointiviestintää sekä asiakastoimeksiantoja paralegal-roolissa hoitava Anne Suutala on seurannut IPR-alaa ja sen kehitystä 17 vuoden ajan. Vuosiin mahtuu paljon jaettuja asiakastarinoita, oppeja ja erityinen toive: Kunpa meilläkin olisi enemmän kansainvälisesti menestyviä suomalaisia brändejä!

Lue lisää
karolina-tallberg-tavaramerkit

Karolina Tallberg: Miten minusta tuli tavaramerkkispesialisti

Työharjoittelu tavaramerkkien parissa imaisi Karolina Tallbergin vuonna 2007 erikoisalalle, jossa monipuolisen käytännön kokemuksen merkitystä ei voi aliarvioida. Todelliseksi brändinsuojauksen ammattilaiseksi voi kehittyä vain työtä tekemällä ja oppimalla kokeneemmilta kollegoilta − ja ottamalla lisää vastuuta osaamisen karttuessa.

Lue lisää
IPR-lakimies-Maria-Puronvarsi

Maria Puronvarsi: Miten minusta tuli juristi ja yrittäjä

Helsingistä kotiseudulleen Etelä-Pohjanmaalle asettunut Maria Puronvarsi on Kaulo & Partnersin lakimies ja perustajajäsen, jolle yrittäjyys on luonteva osa persoonaa.

Lue lisää