Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen sekä kävijäliikenteen tilastoimiseen. Voit hyväksyä tai kieltää evästeiden käytön.

Blogi & uutiset / Brändioikeusloukkaukset

tavaramerkkiloukkaus-tuoteväärennökset

12 vuotta kestänyt oikeudenkäynti tavaramerkin loukkauksesta päätökseen

Huhtikuussa 2011 tuoteväärennösten tullipysäytyksestä alkanut oikeusjuttu päättyi vihdoin täyden kierroksen jälkeen lainvoimaiseen päätökseen. Lopputuloksena käräjäoikeuden katsottiin olleen oikeassa alusta asti.

Lue lisää
ipr-venäjä

Immateriaalioikeudet Venäjällä uudessa tilanteessa

Lakiharjoittelijamme Eeva Tanttula koosti blogiartikkelin immateriaalioikeuksista Venäjällä. Ongelmista huolimatta Venäjä ei kuitenkaan näyttäisi suunnittelevan immateriaalioikeusjärjestelmän täydellistä romuttamista. ”Venäjää ei siis kannata vielä täysin sulkea pois IPR-strategioista, vaan seurata rauhassa tilanteen kehittymistä”, rauhoittelee myös Jani Kaulo brändinhaltijoita.

Lue lisää
tavaramerkkivalvonta-brändioikeudet

Valvonnalla mahdollistat brändioikeuksiesi arvonnousun

Brändioikeuksien valvonta ja omien oikeuksien aktiivinen puolustaminen ovat ratkaisevan tärkeitä siinä, miten hyvin tavaramerkkien ja muiden brändioikeuksien suojaamiseen tehdyt investoinnit saadaan tuottamaan pitkällä aikavälillä.

Lue lisää
IPR-Venäjä

Immateriaalioikeudet pelinappulana venäjän vastatoimissa talouspakotteille?

Venäjän talouskehitysministeriö on ehdottanut, että venäläiset yritykset voivat käyttää ulkomaisia immateriaalioikeuksia minimoidakseen länsimaisten Venäjä-pakotteiden vaikutusta, mikä luo perustan väärennettyjen tuotteiden myynnille.

Lue lisää
brändioikeuset-IPR-loukkaukset

Webinaarisarja: Katse brändioikeuksien laittomaan hyödyntämiseen − voittovarkaudet kuriin!

Mitkä ovat brändinhaltijoiden keinot torjua brändioikeuksien laitonta hyödyntämistä ja voittovarkauksia? Miten voit ennakoida ja hallita laittomaan kauppaan liittyviä piiloriskejä kansainvälisessä liiketoiminnassasi? Miten suojaat ja puolustat brändisi eheyttä ja mainetta? Miten toimit, jos brändioikeuksiasi loukataan tai kumppanisi rikkoo sopimuksia? Miten kasvatat brändisi arvoa pitkäjänteisesti? Kaulo & Partners ja CTurva järjestävät kevään 2022 aikana kolmen webinaarin sarjan, joka on suunnattu erityisesti kansainvälisille markkinoille tähtääville tai siellä jo toimiville pk-yrityksille.

Lue lisää