Kaulo & Partners on brändioikeuksiin erikoistunut lakitoimisto

Olemme Suomen ainoa vain brändioikeuksien suojaamiseen, puolustamiseen ja hyödyntämiseen keskittynyt lakitoimisto. Brändioikeudet ovat hyvin erityinen oikeudenala, joka vaatii syväosaamista. Lakimiehemme ovat alalla kokeneita, kansainvälisesti tunnustettuja ja asiakkaiden keskuudessa arvostettuja asiantuntijoita. Asiantuntijoidemme lisäksi asiakkaidemme käytössä on digitaalinen työkalu KP LegalLandscape®, jonka avulla brändioikeus- ja sopimusportfolioita pystytään hoitamaan tehokkaasti.

Asiakkaamme ovat yrityksiä, joille brändioikeudet ovat strategista omaisuutta ja jotka panostavat niiden arvon kasvattamiseen. Panostamme laatuun määrän sijasta ja varmistamme, että pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun ja toimimaan proaktiivisesti asiakkaiden suuntaan. Meille laatu ei merkitse vain tyylillä ja huolellisesti laadittuja asiakirjoja, vaan asiakkaan todellisten tarpeiden ymmärtämistä ja kustannustehokkaiden ratkaisujen löytämistä niihin.

Uudet kumppaniasiakkuudet aloitetaan yleensä brändioikeuksien kartoituksella ja brändioikeusstrategialla tai sen päivittämisellä, jotta brändioikeuksia pystytään hoitamaan mahdollisimman tehokkaasti ja lisäarvoa tuottavasti. Jos brändioikeudet ovat yrityksellesi muutakin kuin pelkkä rekisteröintikulu ja etsit pysyvää kumppania brändioikeuksiesi hoitamiseen, tervetuloa asiakkaaksemme.Missio 

Missiomme on kasvattaa yritysten brändioikeuksien arvoa brändioikeusstrategian ja sen toimeenpanon kautta.


Visio 

Visiomme on olla Suomen johtava brändien suojaukseen, kaupallistamiseen ja puolustamiseen erikoistunut lakitoimisto.


Strategia 

Strategiamme on toimia yritysten kumppanina, joka pitkäjänteisesti ja proaktiivisesti tukee yrityksiä brändioikeuksien arvon kasvattamisessa ja juridisten ongelmien ennaltaehkäisemisessä.


Arvot 

Toimintamme arvoja ovat laatu, kumppanuus, mutkattomuus, henkilökohtainen palvelu sekä helppous.  


Kansainvälisyys

Tuemme asiakkaitamme kansainvälisessä kasvussa. Vahvan brändin ankkuroiminen brändioikeuksiin on välttämätöntä kansainvälisillä markkinoilla. Meillä on laaja kansainvälinen verkosto alamme asiantuntijoihin ympäri maailmaa ja toimimme aktiivisesti useissa kansainvälisissä organisaatioissa.