Karolina Tallbergilla on 16 vuoden kattava ja monipuolinen osaaminen tavaramerkkirekisteröintiprosessien hoitamisesta sekä tavaramerkkisalkkujen ylläpidosta Suomessa ja kansainvälisesti.

Karolina on laaja-alainen käytännön osaaja kaikissa tavaramerkkirekisteröinteihin, uudistuksiin, siirtoihin ja muihin haltijamuutoksiin liittyvissä kysymyksissä ja maakohtaisissa käytännöissä. Vuosien aikana hän on vastannut sekä kotimaisten yritysten tavaramerkkisuojauksesta vientimarkkinoilla että kansainvälisten merkittävien brändinhaltijoiden tavaramerkkiasioiden hoitamisesta Suomen ja Euroopan markkinoilla tiiviissä yhteistyössä tavaramerkkiasiamiesten kanssa. Kaulo & Partnersilla Karolinan tehtäviin kuuluu tavaramerkkiasioiden lisäksi avustaminen erilaisissa juridisissa toimeksiannoissa, esimerkiksi taustaselvitysten tekeminen.

Koulutukseltaan Karolina on Arcadasta valmistunut tradenomi, pääaineenaan markkinointi. Hänellä on lisäksi tutkintoon liittyviä markkinointiopintoja Dublinin teknillisestä yliopistosta. 

Ennen siirtymistään Kaulo & Partnersille syyskuussa 2021 Karolina työskenteli IPR-asiantuntijayritys Kolsterilla tavaramerkkien ja muiden juridisten toimeksiantojen parissa.

Karolinan työkielet ovat ruotsi, suomi ja englanti – olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä kaikissa tavaramerkkeihisi liittyvissä kysymyksissä.


Lue lisää

Karolina Tallberg: Miten minusta tuli tavaramerkkispesialisti