REACT – The Anti-Counterfeiting Network on kansainvälinen tuoteväärennöksiä vastaan taisteleva yhteisö, jonka jäseninä on maailman merkittävimpiä brändinhaltijoita. Kaulo & Partners on REACTin virallinen partneri Suomessa. Suomen REACT-yhteistyökumppanina Kaulo & Partners edustaa globaaleilla markkinoilla toimivia tavaramerkinhaltijoita tuoteväärennösasioissa Suomen markkinoilla.

REACT on voittoa tavoittelematon kansainvälinen organisaatio, jolla on yli 30 vuoden kokemus taistelusta tuoteväärennöksiä vastaan. Organisaation yritysjäseninä on tällä hetkellä yli 315 brändinhaltijaa kaikilta toimialoilta. REACT tarjoaa tavaramerkinhaltijoille kustannustehokkaan väylän puuttua tavaramerkki- ja muiden immateriaalioikeuksiensa loukkauksiin ympäri maailmaa paikallisen kumppaniverkostonsa kautta. 

Edustamme brändinhaltijoita tullivalvonta-asioissa, tullipysäytyksissä sekä tuoteväärennöksiin liittyvissä juridisissa toimissa. Tuoteväärennösten vastaiset toimet kattavat myös erilaisten kauppojen, myymälöiden, tapahtumien sekä internetin suomalaisten huutokauppa- ja myyntisivustojen tutkimus- ja valvontatoimenpiteitä sekä testiostoja väärennösten tunnistamiseksi. Immateriaalioikeuksien loukkaustapauksissa lähetämme kieltokirjeitä oikeuksien loukkaajille tuoteväärennösten saamiseksi pois markkinoilta. Tarvittaessa puolustamme brändinhaltijoiden tavaramerkkioikeuksia tuomioistuimissa.

Maria Puronvarsi, maria.puronvarsi@kaulopartners.fi, 040 669 0527
Jani Kaulo, jani.kaulo@kaulopartners.fi, 040 637 5442