Anne Suutala vastaa Kaulo & Partnersin päivittäisen liiketoiminnan, hallinnon ja asiakaspalvelun sujuvuudesta. Hallinnollisten tehtävien lisäksi hän vastaa markkinoinnin ja viestinnän tehtäväalueista.

Anne tuntee tavaramerkki- ja IPR-alan sisällöllisesti erittäin hyvin, sillä hän on työskennellyt viimeiset kuusitoista vuotta markkinoinnin ja viestinnän parissa yhdessä Suomen johtavista IPR-alan asiantuntijayrityksistä. Hän on toiminut tiiviissä yhteistyössä tavaramerkki-, laki- ja patenttiasiantuntijoiden kanssa suunnitellen ja järjestäen asiakasseminaareja, tuottaen sisältöjä ja jakaen IPR-tietoa asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille. Vuosien aikana hän on päässyt tutustumaan laajasti kaiken kokoisten ja eri toimialoilla toimivien yritysten IPR-haasteisiin ja onnistumisiin brändien arvon kasvattamisessa asiakashaastattelujen ja asiakastarinoiden kirjoittamisen kautta.

Lisäksi Anne hallinnoi ja ylläpitää tavaramerkkisalkkuja fuusioiden ja yrityskauppojen pyörteissä, erikoisalueenaan tavaramerkkien uudistukset ja siirrot globaaleilla markkinoilla. Kaulo & Partnersin ketterässä tiimissä hän työskentelee tarpeiden mukaan myös paralegal-roolissa tavaramerkkispesialistien ja lakimiesten tukena asiakastoimeksiannoissa.

Koulutukseltaan Anne on Vaasan yliopistosta kääntäjän koulutusohjelmasta lain ja hallinnon erikoistumisalalta valmistunut filosofian maisteri. Opintojensa jälkeen hän työskenteli yli kymmenen vuoden ajan kansainvälisessä monialakonsernissa ABB:ssä, ensin vientimyynnin tehtävissä ja myöhemmin konserniviestinnässä; lähes kymmenen vuoden ajan Bombardier-yhtymän raideliikenneliiketoiminnassa markkinoinnin, viestinnän, hallinnon ja raideliikenneprojektien parissa; ja viimeksi pitkään IPR-asiantuntijayritys Kolsterilla ennen siirtymistään Kaulo & Partnersille.