Avustamme asiakkaitamme tavaramerkkien, toiminimien, mallioikeuksien, verkkotunnuksien, tekijänoikeuksien, patenttien ja hyödyllisyysmallien loukkauksiin, yrityssalaisuuksien rikkomiseen, epäreiluun kilpailuun ja elinkeinotoiminnassa tapahtuvaan sopimattomaan menettelyyn liittyvissä asioissa.

Teemme juridisia arvioita ja annamme toimenpidesuosituksia väitetyissä loukkaustilanteissa. Laadimme varoituskirjeitä ja vastaamme varoituskirjeisiin. Autamme riitojen sovintoneuvotteluissa ja oikeudenkäynneissä. Avustamme verkkotunnusriidoissa.

Edustamme brändinhaltijoita tuoteväärennöksiin liittyvissä juridisissa toimissa. Tuoteväärennösten vastaiset toimet kattavat tullivalvontojen ja -pysäytysten lisäksi myös erilaisten kauppojen, myymälöiden, tapahtumien sekä internetin suomalaisten huutokauppa- ja myyntisivustojen tutkimus- ja valvontatoimenpiteitä sekä testiostoja tuoteväärennösten tunnistamiseksi. 

Olemme REACT – The Anti-Counterfeiting Network -järjestön yhteistyökumppani Suomessa ja autamme heidän globaaleilla markkinoilla toimivia jäseniään (yli 300 brändinhaltijaa) tuoteväärennösten poistamisessa Suomen markkinoilta.


Lue lisää:

VALVONNALLA MAHDOLLISTAT BRÄNDIOIKEUKSIESI ARVONNOUSUN

KAULO & PARTNERS ON REACTIN KUMPPANI – AUTAMME TAISTELUSSA TUOTEVÄÄRENNÖKSIÄ VASTAAN