Kaulo & Partners nousi uutena yrityksenä Managing Intellectual Property (MIP) IP Stars -listalle, joka seuloo ja arvioi vuosittain IPR-alan laajimmassa tutkimuksessaan tavaramerkki- ja patenttialan parhaat asiantuntijayritykset ja asiantuntijat maittain. 

IP STARS on IPR-alan johtava ja laajin asiantuntijayrityksiä arvioiva tutkimus, joka on toteutettu vuodesta 1994 lähtien, jo lähes 30 vuoden ajan. Elokuussa 2021 perustetun Kaulo & Partnersin nousua IPR-alalla paikkansa vakiinnuttaneelle ja arvostetulle MIP IP STARS -listalle yhtenä suositelluista tavaramerkkialan asiantuntijayrityksistä voi pitää kovana suorituksena. Se kertoo ennen kaikkea siitä, että asiantuntijamme ja heidän kokemuksensa tunnetaan jo laajasti ja heidän palveluihinsa luotetaan tavaramerkkialalla myös Suomen ulkopuolella.

”Olemme erittäin kiitollisia siitä luottamuksesta ja kannustuksesta, mitä olemme saaneet sekä kotimaisilta että kansainvälisiltä asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme jo yrityksen alkutaipaleelta lähtien”, Kaulo & Partnersin perustaja Jani Kaulo sanoo.

”On ollut myös hienoa huomata, miten hyvin alalle tuomamme uudenlainen tapa palvella on otettu vastaan. Siinä yhteistyö kumppaniasiakkaidemme kanssa aloitetaan käytännönläheisellä brändioikeusstrategialla, jolla varmistetaan asiakkaan brändioikeusportfolion strateginen, kustannustehokas ja kokonaisvaltainen hoito.”

MIP IP STARS -arvioinnin tulokset pohjautuvat tutkimustiimin laajoihin taustaselvityksiin sekä asiantuntijapalveluita käyttävien brändinhaltijoiden ja kansainvälisten asiantuntijoiden antamaan palautteeseen, arvioon ja kokemuksiin palvelun laadusta ja asiantuntijuudesta. MIP-tutkimustiimi analysoi tietoa ja kerää palautetta tuhansilta yrityksiltä ja alan asiantuntijoilta. 

LUE LISÄÄ muista tänä vuonna jo saamistamme tunnustuksista:

JANI KAULOLLE TUNNUSTUSTA TAVARAMERKKIALAN WTR1000 2022 -ARVIOSSA