Kaulo & Partners toi markkinoille ensimmäisen digitaalisen palvelunsa: LegalLandscape -ohjelmiston helpottamaan brändioikeusportfolion ja sopimusten hallintaa.

Kuluneella viikolla Kaulo & Partnersilla on ollut ilo toivottaa ensimmäiset kumppaniasiakkaamme tervetulleiksi KP LegalLandscape brändioikeus- ja sopimusohjelmiston käyttäjiksi. 

KP LegalLandscape näyttää ajantasaiset tiedot kaikista brändioikeuksista kuten tavaramerkeistä, mallioikeuksista, verkkotunnuksista, tekijänoikeusrekisteröinneistä, niihin liittyvistä dokumenteista ja kommunikaatiosta sekä muista avoimista toimeksiannoista ja sopimuksista. Ohjelmisto on maksuton palvelu kaikille Kaulo & Partnersin kumppaniasiakkaille. 

”Useilla alamme toimijoilla on käytössään ohjelmistoja, jotka on kehitetty asiakkaiden patenttisalkkujen hallintaan. Ne eivät kuitenkaan sovellu hyvin esimerkiksi tavaramerkkisalkkujen ja muiden brändioikeuksien hoitoon. Kehitimme ensimmäisen nimenomaan brändioikeuksien hallintaan parhaiten soveltuvan SaaS-pohjaisen palvelun, joka osaltaan tukee asiakkaiden brändioikeuksien arvon kasvattamista niiden tehokkaan hallinnan avulla”, Jani Kaulo kuvaa. 

Ohjelmiston avulla brändioikeuksista ja sopimuksista huolehtiminen ja niiden hallinnointi sujuvat mahdollisimman vaivattomasti, kun kaikki oleellinen tieto löytyy keskitetysti yhdestä paikasta. Lisäksi karttagrafiikka havainnollistaa, missä maissa brändinhaltijalla on voimassa olevia rekisteröintejä tai vireillä olevia hakemuksia. 

Halutessaan asiakasyritykset voivat jatkossa hyödyntää ohjelmistoa myös esimerkiksi omien sopimustensa hallintaan ilman, että Kaulo & Partnersilla on näkyvyyttä yritysten sisäisiin dokumentteihin.

Ketterää jatkokehitystä asiakastarpeiden ja palautteen pohjalta

Kaulo & Partners panostaa KP LegalLandscape -ohjelmiston jatkuvaan kehittämiseen ja kerää aktiivisesti käyttäjäpalautetta.

”Oma ohjelmistokehityksemme mahdollistaa sen, että pystymme tuomaan uusia toiminnallisuuksia ja lisäominaisuuksia ohjelmistoon hyvinkin nopeassa aikataulussa”, Jani Kaulo lupaa. 

”Eräässä tapaamisessa saimme kolme toivomusta lisätoiminnallisuuksista ja vain kaksi päivää myöhemmin olimme lisänneet ne palveluun”, Jani Kaulo lisää. 

Oma ohjelmistokehitys on mahdollistanut myös sen, että elokuussa 2021 perustetun Kaulo & Partnersin ensimmäinen digitaalinen palvelu, KP LegalLandscape, on voitu tuoda asiakkaiden käyttöön poikkeuksellisen nopeassa aikataulussa.

”Yhtiömme perustajatiimissä on ohjelmisto- ja fintech-alan erittäin kokenut ammattilainen ja yrittäjäkollega, joka on viimeisten 15 vuoden aikana rakentanut menestyksekkäästi tietoturvallisia ohjelmistoratkaisuja kolmella mantereella: Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa”, Jani Kaulo kuvaa yhtiökumppaniaan uusien digitaalisten palveluiden kehittämisessä.

Kiinnostuitko KP LegalLandscape -ohjelmistosta?

Mikäli KP LegalLandscape -ohjelmisto voisi olla hyödyllinen työkalu brändioikeuksien ja/tai sopimusportfolion hallintaan myös sinun yrityksessäsi, järjestämme mielellään lyhyen demoesittelyn ohjelmistosta Teamsin avulla. 

Ota yhteyttä tiimiimme!

Jani Kaulo
Managing Partner, Licensed Legal Counsel, EU Trademark and Design Attorney
jani.kaulo@kaulopartners.fi, 040 637 5442

Maria Puronvarsi
Partner, Licensed Legal Counsel, EU Trademark and Design Attorney
maria.puronvarsi@kaulopartners.fi, 040 669 0527

Karolina Tallberg
Brand Protection Specialist, Paralegal
karolina.tallberg@kaulopartners.fi, 044 238 0675

Anne Suutala
Law Firm Manager, Paralegal
anne.suutala@kaulopartners.fi, 050 501 2547