Kaulo & Partnersilla ollaan iloisesti ylpeitä pääsystä IPR University Centerin lyhytlistalle niiden finalistien joukkoon, joista valitaan ja julkistetaan IPR-alan innovaatiopalkinnon saaja IPR Gaalassa 20.5.2022. 

”Meille ehdokaslistalle pääseminen nuorena lakitoimistona on jo tunnustus itsessään. Olemme pystyneet jo vajaassa vuodessa aidosti uudistamaan alaa omalla tavallamme hoitaa suomalaisyritysten brändioikeusasioita strategia edellä. Olemme ylpeitä myös KP LegalLandscape® -ohjelmistostamme, joka osaltaan mahdollistaa brändioikeus- ja sopimusportfolion tehokkaan hallinnan”, Jani Kaulo kommentoi ehdokkuutta.

Kaulo & Partners toi lakialalle uuden palvelumallin ja KP LegalLandscape®-ohjelmiston

Elokuussa 2021 toimintansa aloittaneen Kaulo & Partnersin ehdokkuutta IPR-alan innovaatiopalkinnon saajaksi perustellaan näin:

“Kaulo & Partners on Suomen ensimmäinen ja ainoa lakitoimisto, joka on keskittynyt yksinomaan brändioikeuksien suojaukseen, puolustamiseen, kaupalliseen hyödyntämiseen sekä ongelmien ennaltaehkäisyyn juridiikan avulla.

Toimisto on luonut IPR-palveluiden alalle uuden lähestymistavan, jossa kaikki käytännön toimenpiteet perustuvat ensin laadittuun brändioikeusstrategiaan, joka mahdollistaa tehokkaan tavan hoitaa brändioikeuksia ja kasvattaa niiden arvoa pitkäjänteisesti.

Suuri osa suomalaisyrityksistä ei johda brändioikeuksiaan kokonaisvaltaisesti ja systemaattisesti. Kaulo & Partners muuttaa palvelumallillaan suomalaisille PK-yrityksille tyypillistä tapaa hoitaa brändioikeuksia yksittäisinä toisistaan riippumattomina toimenpiteinä ilman, että toimenpiteet tukisivat laadittua liiketoimintastrategiaa.

Suomessa ei ole aiemmin ollut brändioikeuksiin erikoistunutta lakitoimistoa, joka toimisi strategisena kumppanina pitkäjänteisesti yhteistyössä brändinhaltijoiden kanssa.

Kaulo & Partners on kehittänyt myös innovatiivisen, ensimmäisen SaaS-pohjaisen KP LegalLandscape® -ohjelmiston nimenomaan brändioikeusportfolion tehokasta hallintaa varten: https://kaulopartners.fi/fi/legallandscape.”

Nyt äänestämään! Mikä finalisteista ansaitsee saada IPR-innovaatiopalkinnon? 

IPR Unversity Centerin julkistamia ehdokkaita innovaatiopalkinnon saajaksi voi äänestää 8.5.2022 asti. Tutustu kaikkiin ehdokkaisiin perusteluineen  ja äänestä anonyymisti omaa suosikkiasi TÄÄLLÄ.

Innovaatiopalkinnon voittaja julkistetaan IPR University Centerin järjestämässä vuosittaisessa IPR Gaalassa 20.5.2022 Katajanokan Kasinolla. IPR Gaalasta on muodostunut IPR-alan vuosittainen perinne ja merkittävä tapahtuma, jossa juhlitaan aineettomia oikeuksia, alan osaajia ja onnistujia sekä julkistetaan vuoden innovaatiopalkinnon saaja.

Aiemmin innovaatiopalkinnon ovat itselleen napanneet Suomen IPR-assistenttiyhdistys (2019), IPRally & tekoälypohjainen patenttihakujärjestelmä (2018), Berggren & GREIP-palvelu (2017), Aalto-yliopiston ja PRH:n pilottihanke US-patenttijärjestelmän kaltaisesta provisionaalihakemuksen sähköisestä jättämismahdollisuudesta (2016) sekä Muotioikeuden yhdistys (2015).