World Trademark Review (WTR) on julkaissut vuoden 2024 arviointinsa tavaramerkkialan johtavista ja suositelluista asiantuntijayrityksistä sekä asiantuntijoista eri maissa. Kaulo & Partners nousee uutena tavaramerkkialan yrityksenä ensimmäistä kertaa WTR1000 -suosituslistalle. Lisäksi Maria Puronvarsi nousee asiantuntijoiden suosituksissa jo vuodesta 2016 WTR-listauksissa paikkansa vakiinnuttaneen Jani Kaulon rinnalle.

WTR1000: Kaulo & Partners on suositeltujen tavaramerkkiyritysten listalla

WTR1000 2024 listaa vuonna 2021 perustetun ja brändioikeuksiin erikoistuneen lakitoimistomme tavaramerkkialan johtavien ja suositeltavien yritysten sarjaan seuraavilla saatesanoilla:

”WTR 1000:ssa debytoiva Kaulo & Partners on tavaramerkkialan uusi asiantuntijayritys tuoreella lähestymistavalla ja kokeneilla ammattilaisilla.”

Yritystasoisen tunnustuksen lisäksi lakitoimistomme perustajat Jani Kaulo ja Maria Puronvarsi saavat suositukset asiantuntijuudestaan tavaramerkkiportfolioiden globaalissa hallinnassa, oikeuksien puolustamisessa, tuoteväärennösasioiden hoitamisessa sekä oikeuksien lisensointiin liittyvissä brändioikeus- ja sopimusasioissa.

WTR100 2024 -julkaisun mukaan Jani Kaulo tunnetaan tavaramerkkialan kollegoiden keskuudessa "merkittävänä hahmona, joka kykenee kekseliäisiin strategioihin". 

Maria Puronvarsi kuvataan ”uutena tulokkaana oppaassa tänä vuonna. Hän hoitaa portfolion hallintaa ja väiteprosesseja, ja pitää loukkaajat loitolla. Hän on varma valinta etenkin muoti-, kulutustavara- ja elintarvikealojen asiakkaille.”

WTR1000 – The World’s Leading Trademark Professionals

WTR 1000 on tavaramerkkialan riippumaton ja ainoa tutkimusjulkaisu, joka on jo 14 vuoden ajan keskittynyt yksinomaan tavaramerkkialan parhaiden yritysten ja asiantuntijoiden tunnistamiseen.

WTR1000 toteuttaa vuosittain taustaselvityksiin ja haastatteluihin perustuvan tutkimuksen alan kansainvälisistä asiantuntijoista yli 80 maassa. Sen tuloksena syntyy ja päivittyy WTR1000 – The World’s Leading Trademark Professionals -tietokanta ja julkaisu asiantuntijoista, joita sekä asiakkaat että kansainväliset kollegat suosittelevat.