Who's Who Legal (WWL) nostaa elokuussa julkaistussa IP 2023 -listauksessaan Kaulo & Partnersin toimitusjohtajan Jani Kaulon yhdeksi maailman arvostetuimmista lakimiehistä kategoriassa Immateriaalioikeudet – Tavaramerkit.

Who's Who Legal on lakimiehiä yli 160 maassa arvioiva riippumaton julkaisu, joka on listannut yli 25 vuoden ajan liikejuridiikan eri alueilla toimivia omien alojensa johtavia lakimiehiä. WWL konsultoi vuosittain yli 50 000 lakimiestä ja muita lähteitä saadakseen kuvan kansainvälisistä lakimarkkinoista ja päivittääkseen suosituksiaan liikejuridiikan parissa toimivista lakimiehistä.

Who is Who Legal antaa yli 17 vuotta brändioikeuksien parissa työskennelleelle Jani Kaulolle tunnustusta kategoriassa Immateriaalioikeudet – Tavaramerkit ja nostaa hänet kansainvälisesti suositeltujen tavaramerkkilakimiesten joukkoon.

Aiemmin tänä vuonna Jani Kaulo on saanut tunnustusta asiantuntijuudestaan myös IPR- ja tavaramerkkialan omissa, myös hyvin arvostetuissa ja alalla vakiintuneissa ranking-listauksissa: WIPR Leaders 2023, MIP IP Stars 2023 ja WTR 1000 – 2023.

“On kannustavaa, että olen saanut tämän ensimmäisen Who’s Who Legal (WWL) -tunnustukseni KAULO & PARTNERS® brändin alla. On hienoa huomata, että kaksi vuotta sitten perustettu, Suomen ensimmäinen brändioikeuksiin erikoistunut lakitoimisto, tunnetaan ja tunnustetaan jo laajasti myös Suomen rajojen ulkopuolella. Pidän kaikkia saamiani tunnustuksia luottamuksen osoituksena myös nuorta mutta kasvavaa lakitoimistoamme kohtaan”, Jani Kaulo sanoo.