Managing Intellectual Property (MIP) IP STARS 2023 listaa brändioikeuksiin erikoistuneen Kaulo & Partnersin Tier 2 -kategoriaan Suomen tunnetuimpien lakitoimistojen rinnalle. 

Kaulo & Partners nousi jo vuosi sitten täysin uutena yrityksenä Managing Intellectual Property (MIP) IP Stars -listoille, mitä voi pitää kovana suorituksena nuorelle, elokuussa 2021 perustetulle lakitoimistolle. Tuore tutkimus MIP IP STARS 2023 nostaa Kaulo & Partnersin Suomen tunnetuimpien lakitoimistojen rinnalle Suomen johtavien tavaramerkkialan asiantuntijoiden sarjaan. Listaus osoittaa, että brändioikeuksiien erikoistuneen lakitoimistomme asiantuntemus tunnetaan ja tunnustetaan laajasti tavaramerkkialalla myös Suomen ulkopuolella.

”On ollut hienoa huomata, että brändioikeuksien strategiselle ja kokonaisvaltaiselle hoitamiselle on Suomessa kysyntää. Olemme saaneet tehdä työtä asiakkaiden kanssa, joille brändioikeudet ja niiden arvon kasvattaminen on tärkeää, ja joille brändioikeudet ovat strateginen osa liiketoimintaa. MIP-listaus kannustaa meitä jatkamaan kohti tavoitettamme: nousta Suomen johtavaksi brändien suojaukseen, kaupallistamiseen ja puolustamiseen erikoistuneeksi lakitoimistoksi”, Jani Kaulo summaa.

Kaulo & Partners haluaa erottautua markkinoilla panostamalla yksittäisiä toimeksiantoja syvempiin kumppanuuksiin ja sen mahdollistamaan proaktiiviseen palveluun, joka pohjautuu yhdessä laadittuun brändioikeusstrategiaan.

“Missiomme on, ei enempää eikä vähempää, kuin nostaa suomalaisten pk-yritysten brändioikeudet uudelle tasolle“, Jani Kaulo kuvaa pidemmän aikavälin tavoitetta.

MIP IP Stars – IPR-alan johtava ja laajin tutkimus 

MIP IP STARS on IPR-alan johtava ja laajin patentti- ja tavaramerkkialojen asiantuntijayrityksiä ja asiantuntijoita arvioiva tutkimus, joka on toteutettu vuodesta 1994 lähtien, jo lähes 30 vuoden ajan. MIP IP STARS -arvioinnin tulokset pohjautuvat tutkimustiimin laajoihin taustaselvityksiin sekä asiantuntijapalveluita käyttävien brändinhaltijoiden ja kansainvälisten asiantuntijoiden antamaan palautteeseen, arvioon ja kokemuksiin palvelun laadusta ja asiantuntijuudesta. MIP-tutkimustiimi analysoi tietoa ja kerää palautetta tuhansilta yrityksiltä ja alan asiantuntijoilta yli 70 maassa.

LUE LISÄÄ myös tänä vuonna saamastamme toisesta tunnustuksesta tavaramerkkialan omassa WTR-tutkimuksessa:

WTR1000 2023: JANI KAULO ON YKSI JOHTAVISTA JA SUOSITELLUISTA TAVARAMERKKIALAN AMMATTILAISISTA