Managing Intellectual Property (MIP) IP STARS 2023 nostaa molemmat Kaulo & Partnersin perustajaosakkaat, Jani Kaulon ja Maria Puronvarren, tavaramerkkialan johtavien asiantuntijoiden TRADEMARK STAR -sarjaan.

IPR-alan johtava ja laajin asiantuntijayrityksiä ja asiantuntijoita yli 70 maassa arvioiva tutkimus MIP IP STARS 2023 on vastikään julkaissut päivittämänsä arvioinnit tavaramerkkialan johtavista IPR-asiantuntijoista maittain. Kaulo & Partnersin asiantuntijoille julkistus merkitsi tuplatähtipottia ja nousua aiemmista ”Notable practitioner” (Jani Kaulo) ja ”Rising Star” (Maria Puronvarsi) -kategorioista kaikkein arvostetuimpaan, jo laajan kokemuksen omaavien ja suositeltavien tavaramerkkiammattilaisten TRADEMARK STAR -sarjaan.

Jani Kaulolla on jo yli 17 vuoden laaja-alainen kokemus brändioikeuksista Suomessa, EU:ssa ja Euroopan ulkopuolelle, erityisesti Aasiassa. Häntä voi luonnehtia myös Suomen johtavaksi asiantuntijaksi brändien suojaamisessa Kiinassa.

Maria Puronvarrella on lähes kymmenen vuoden monipuolinen kokemus brändioikeuksiin liittyvistä toimeksiannoista kansainvälisillä markkinoilla. Brändioikeuksien lisäksi hän on erikoistunut myös epäreiluun kilpailuun, markkinointioikeuteen ja muotioikeuteen.

Sekä Jani että Maria ovat myös edustaneet menestyksellisesti sekä kotimaisia että kansainvälisiä brändinhaltijoita brändioikeuksiin ja erityisesti tuoteväärennöksiin liittyvissä riita-asioissa kansallisissa ja EU-tuomioistuimissa. Näistä esimerkki on kaikki mahdolliset oikeusasteet läpikäynyt, tuoteväärennösten tullipysäytyksestä alkanut ja 12 vuotta kestänyt merkittävä oikeusjuttu, joka on saatu viimein päätökseen vuonna 2023.

Kaulo & Partners vakiinnuttaa paikkaansa tavaramerkkialalla kansainvälisissä arvioinneissa 

Myös yritystasolla MIP IP STARS 2023 listasi aiemmin tänä vuonna Kaulo & Partnersin, Suomen ainoan brändioikeuksiin erikoistuneen lakitoimiston, Tier 2 -kategoriaan Suomen perinteisten lakitoimistojen rinnalle.

Listaus osoittaa, että brändioikeusasiantuntijoidemme erikoisosaaminen tunnetaan ja tunnustetaan jo laajasti tavaramerkkialalla myös Suomen ulkopuolella.

MIP IP STARS on IPR-alan johtava ja laajin patentti- ja tavaramerkkialojen asiantuntijayrityksiä ja asiantuntijoita arvioiva tutkimus, joka on toteutettu vuodesta 1994 lähtien, jo lähes 30 vuoden ajan. Arvioinnin tulokset pohjautuvat tutkimustiimin laajoihin taustaselvityksiin sekä asiantuntijapalveluita käyttävien brändinhaltijoiden ja kansainvälisten asiantuntijoiden antamaan palautteeseen, arvioon ja kokemuksiin palvelun laadusta ja asiantuntijuudesta. MIP-tutkimustiimi analysoi tietoa ja kerää palautetta tuhansilta yrityksiltä ja alan asiantuntijoilta yli 70 maassa.

LUE LISÄÄ muista tänä vuonna saamistamme kansainvälisistä tunnustuksista:

MIP IP STARS 2023: KAULO & PARTNERS VAKIINNUTTAA PAIKKAANSA TAVARAMERKKIALAN JOHTAVIEN LAKITOIMISTOJEN SARJASSA

WTR1000 2023: JANI KAULO ON YKSI JOHTAVISTA JA SUOSITELLUISTA TAVARAMERKKIALAN AMMATTILAISISTA